Blog

The amazing architecture project has been finished.

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur.

from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source. Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of “de Finibus Bonorum et Malorum” (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC. This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during the Renaissance. The first line of Lorem Ipsum, “Lorem ipsum dolor sit amet..”, comes from a line in section 1.10.32.

The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from “de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Norme de livrare

Livrările se vor efectua în funcție de perioada de producție. Livrarea către client a produselor  este efectuată prin intermediul firmelor de curierat, sau prin mijloacele de transport proprii (echipe montaj mobilă) în orașele cu acces din toată țara.

Valoarea costului de livrare diferă în funcție de volumul și greutatea produsului, distanța dintre depozitul nostru și adresa de livrare a clientului.

TERRA-MOB ART DESIGN se obligă să livreze bunurile către client, asigurând ambalarea corespunzătoare a acestora.

Serviciul de livrare presupune transportul produselor până în fața blocului / casei sau manipularea acestora în locuință (apartament sau casă) atunci când livrarea se face cu una din echipele de montaj TERRA-MOB, în cazul în care livrarea se face cu alte mijloace decât una din echipele dedicate (montaj mobilier) sarcina revine clientului. Livrarea produselor se face sub formă de colete (acestea conțin elementele mobilierului, schița de asamblare în unele cazuri și accesoriile necesare asamblării); diblurile sau holșuruburile necesare suspendării corourilor pe perete nu sunt incluse în kitul de accesorii – achiziția lor separată este în responsabilitatea clientului.

  ATENȚIE:

În cazul în care produsele a căror returnare se solicită, prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, componente sau accesorii lipsă, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client, TERRA-MOB ART DESIGN are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse mobilierului de către reprezentanții noștri.

  Norme de depozitare  

Coletele vor fi depozitate numai după indicațiile inscripționate pe colet și respectându-se semnele distinctive ale fiecărui colet.

Spațiul de depozitare trebuie să prezinte o umiditate adecvată pieselor de mobilier și anume între 8- 12% , iar temperatura nu trebuie să coboare mai jos de 5-7 grade Celsius sau 40- 45 grade Celsius maxim, piesele de mobilier se vor depozita, de asemenea numai într-un spațiu închis ferit de intemperii.

Fiecare produs comercializat de TERRA-MOB ART DESIGN beneficiază de termenul de garanție conform legislației românești în vigoare, respectiv 2 ani.

Norme de utilizare

Utilizarea produsului în alt regim de lucru decât cel casnic / de birou si în mediu de lucru impropriu duce la riscul apariției disfuncționalităților sau a altor evenimente neplăcute de tip deteriorare, respectiv scoaterea din garanție. Pentru a beneficia de garanția acordată, aveți obligația de a respecta instrucțiunile de utilizare și întreținere și totodată instrucțiunile de montaj livrate puse la dispoziție de vânzător, de a asigura integritatea fizică a acestuia și a accesoriilor și de a nu permite nici un fel de intervenții în afara personalului autorizat al TERRA-MOB ART DESIGN. În caz contrar, vânzătorul este exonerat de orice responsabilități privind remedierea gratuită a defecțiunilor survenite.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente / piese arse sau plesnite etc., montarea incorectă, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc., pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul produselor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor.

Clientul este de acord cu faptul că produsele din materiale naturale precum: piele, MDF, lemn masiv, furnir din lemn masiv nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuanțelor de culoare pe diferite suprafețe și a particularităților aparente pe material. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.

Producătorul și vânzătorul sunt exonerați de obligațiile lor privind garanția, dacă defectarea s-a produs din cauza nerespectării de către cumpărător a instrucțiunilor de montaj, utilizare, întreținere, manipulare, transport și depozitare.

Produsele care au fost comandate pe dimensiuni speciale la comandă, pe dimensiuni cerute de client, nu de serie și nu vor putea fi returnate decât dacă nu sunt conforme cu proiectul sau prezintă lovituri / deteriorări la transport.

Inchide X