Despre noi

Bine ati venit pe site-ul nostru!

Suntem mândri să vă prezentăm firma noastră cu domeniul de activitate. Proiectele noastre sunt construite folosind cele mai noi tehnologii și cele mai bune talente. Avantajele metodelor noastre de construcție garantează calitatea pentru mulți ani de acum încolo.

Povestea brand-ului FORMMAT a prins contur în fabrica TERRA-MOB ART DESIGN, în urmă cu 10 de ani, loc în care se realizează concepte autentice din lemn masiv și MDF. Pasiunea de a concepe colecții de calitate provine din dorința de a realiza o imagine de ansamblu idealistică, contemporană. Interesul producătorilor pentru esențele de lemn natural au contribuit la realizarea unei viziuni cu totul unice în domeniul design-ului de interior. FORMMAT se identifică drept o îmbinare a formei cu natura.

Întreg planul de producție se desfășoară la poalele munților, într-o fabrică sub sigla TERRA-MOB ART DESIGN, în Piatra Neamț. Aici se regăsește o echipă veselă, entuziastă și dornică de creații unice care reușește să satisfacă nevoile clienților, de fiecare dată. Întreg procesul se desfășoară în conformitate cu procedee tehnice și estetice de înaltă calitate, desfășurate asupra materiei brute ce înnobilează vizualul final. Cheia succesului producerii pieselor de mobilier de înaltă calitate constă în respectarea nevoilor beneficiarilor.

FORMMAT promovează elementele necesare pentru locuințele de calitate. Fiecare piesă de creație poartă amprenta brand-ului, într-un mod nobil și distins, cu scopul de a transmite pasiunea producătorului pentru calitatea lemnului, dar și grija față de natură. Întreg ambientul transmis de către brandul FORMMAT redă eleganța într-o manieră minimalistă, în conformitate cu viziunea prosperă redusă la esență.

Expresia autentică a legăturii esențiale dintre formă și natură

De-a lungul a 10 ani de existență și experiență pe piață, echipa TERRA-MOB, din Piatra Neamț și-a centrat atenția asupra realizării elementelor brute de producție, într-o manieră stilizată, cu tact. Procedeele de implementare pot deveni asidue, însă aplicarea unei bune strategii creează o modalitate de producție eficientă.

Echipa TERRA-MOB se centrează pe protejarea mediului înconjurător, astfel încât acțiunile de producție sunt tratate într-un mod sustenabil. Rezistența, stabilitatea, finisarea, designul, stilizarea reprezintă doar o parte dintre responsabilitățile de prelucrare a formei brute a lemnului, până într-o formă finală cu note autentice. Astfel de proceduri se desfășoară în conformitate cu normele legale de prelucrare a lemnului.

Cu scopul de a oferi o imagine autentică finală, frezarea, măsurarea și vopsirea lemnului se realizează doar prin acționarea atentă în mod manual. Însă, precizia pieselor are loc prin tăierea lemnului se realizează prin acțiunea fizică a unor utilaje speciale de înaltă calitate. Detaliile fac diferența, întocmai și echipa de producție urmărește realizarea produselor autentice de calitate. În plus, etapele procesului de producție, controlul calității, respectarea normelor internaționale de protecție și simetrie sunt respectate în conformitate cu prevederile legale.

Arta prelucrării lemnului se realizează în conformitate cu autenticitatea nealterată a naturii în realizarea conceptelor finale. Echipa de producție TERRA-MOB prețuiește lemnul într-un mod idealistic, deoarece pun pe primul loc darul împărtășit din partea naturii. Elementele de mobilier alese de către viitorii beneficiari sunt extrem de importante pentru confortul, intimitatea și starea de bine a acestora. Astfel, întreg ciclul de producție necesită materie primă preluată doar din zone certificate. În timp, aceasta urmează a fi prelucrată, măsurată și vopsită în mod manual, cu scopul de a idealiza o capodoperă de artă. Rezultatul final este expus conform așteptărilor, respectând normele de stabilitate, rezistență în timp și structură solidă și durabilă.

Designul reprezintă cheia unui ambient idilic, rafinat. Latura estetică dă tonul în procesul de achiziție a elementelor componente unei amenajări de interior. Brandul FORMMAT urmărește întotdeauna ultimele tendințe în domeniul design-ului de interior, actualizând periodic portofoliul de produse într-un mod sugestiv și atractiv. Conceptele FORMMAT poartă o amprentă unică a luxului, rafinamentului și a non-conformismului.

Nevoile beneficiarilor se întind pe o plajă largă, ce acoperă o varietate de bugete. FORMMAT urmărește să satisfacă dorințele potențialilor clienți, în conformitate cu disponibilitatea financiară a acestora. Identificăm prețuri corecte și competitive, astfel încât un buget limitat nu ar trebui să reprezinte un impediment în desfășurarea și realizarea unor concepte idealistice.

Cromatica definitivează designul oferit de elementele de mobilier alese după propriul gust al viitorilor beneficiari. Varietatea cromatică și texturală a finisajelor integrează ideea de personalizare a elementelor creatoare, ce conferă echilibrul perfect între pasiune, necesitate și dorință. Implicarea unui designer de interior va întregii ideea finală a amenajării spațiului de interior dorit.

Norme de livrare

Livrările se vor efectua în funcție de perioada de producție. Livrarea către client a produselor  este efectuată prin intermediul firmelor de curierat, sau prin mijloacele de transport proprii (echipe montaj mobilă) în orașele cu acces din toată țara.

Valoarea costului de livrare diferă în funcție de volumul și greutatea produsului, distanța dintre depozitul nostru și adresa de livrare a clientului.

TERRA-MOB ART DESIGN se obligă să livreze bunurile către client, asigurând ambalarea corespunzătoare a acestora.

Serviciul de livrare presupune transportul produselor până în fața blocului / casei sau manipularea acestora în locuință (apartament sau casă) atunci când livrarea se face cu una din echipele de montaj TERRA-MOB, în cazul în care livrarea se face cu alte mijloace decât una din echipele dedicate (montaj mobilier) sarcina revine clientului. Livrarea produselor se face sub formă de colete (acestea conțin elementele mobilierului, schița de asamblare în unele cazuri și accesoriile necesare asamblării); diblurile sau holșuruburile necesare suspendării corourilor pe perete nu sunt incluse în kitul de accesorii – achiziția lor separată este în responsabilitatea clientului.

  ATENȚIE:

În cazul în care produsele a căror returnare se solicită, prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, componente sau accesorii lipsă, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client, TERRA-MOB ART DESIGN are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse mobilierului de către reprezentanții noștri.

  Norme de depozitare  

Coletele vor fi depozitate numai după indicațiile inscripționate pe colet și respectându-se semnele distinctive ale fiecărui colet.

Spațiul de depozitare trebuie să prezinte o umiditate adecvată pieselor de mobilier și anume între 8- 12% , iar temperatura nu trebuie să coboare mai jos de 5-7 grade Celsius sau 40- 45 grade Celsius maxim, piesele de mobilier se vor depozita, de asemenea numai într-un spațiu închis ferit de intemperii.

Fiecare produs comercializat de TERRA-MOB ART DESIGN beneficiază de termenul de garanție conform legislației românești în vigoare, respectiv 2 ani.

Norme de utilizare

Utilizarea produsului în alt regim de lucru decât cel casnic / de birou si în mediu de lucru impropriu duce la riscul apariției disfuncționalităților sau a altor evenimente neplăcute de tip deteriorare, respectiv scoaterea din garanție. Pentru a beneficia de garanția acordată, aveți obligația de a respecta instrucțiunile de utilizare și întreținere și totodată instrucțiunile de montaj livrate puse la dispoziție de vânzător, de a asigura integritatea fizică a acestuia și a accesoriilor și de a nu permite nici un fel de intervenții în afara personalului autorizat al TERRA-MOB ART DESIGN. În caz contrar, vânzătorul este exonerat de orice responsabilități privind remedierea gratuită a defecțiunilor survenite.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente / piese arse sau plesnite etc., montarea incorectă, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc., pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul produselor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor.

Clientul este de acord cu faptul că produsele din materiale naturale precum: piele, MDF, lemn masiv, furnir din lemn masiv nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuanțelor de culoare pe diferite suprafețe și a particularităților aparente pe material. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.

Producătorul și vânzătorul sunt exonerați de obligațiile lor privind garanția, dacă defectarea s-a produs din cauza nerespectării de către cumpărător a instrucțiunilor de montaj, utilizare, întreținere, manipulare, transport și depozitare.

Produsele care au fost comandate pe dimensiuni speciale la comandă, pe dimensiuni cerute de client, nu de serie și nu vor putea fi returnate decât dacă nu sunt conforme cu proiectul sau prezintă lovituri / deteriorări la transport.

Inchide X